top of page

Formules

ALLE FORMULES- PRIJS OP AANVRAAG 

Druk - EKIEP -9352-2.jpg

AANKOOP

De basis aankoop-formule bestaat uit 16 cubes, move & meet fiches en sportmateriaal. Wil je met minder cubes aan de slag dan kun je ook de prijs opvragen voor 4, 8 of 12 cubes.

LEASING

Je kan ook THE CUBE leasen alvorens je eentje wil aanschaffen. Een leasingsperiode duurt minimum 6 maanden. Vraag de prijs op via ons contactformulier. 

Druk - EKIEP -9369.jpg
Druk - EKIEP -8071.jpg

REFURBISHED

Voor het maken van de cube zijn heel wat grondstoffen nodig. Wij vinden het belangrijk om deze op een duurzame manier te kunnen (her)gebruiken. Na een afgelopen leaseperiode kijken wij daarom om een tafel terug op te frissen om deze een tweede of derde leven te kunnen geven. Waar nodig schuren we de tafel op, oliën deze opnieuw in en vervangen boxen die wat beschadigd zijn. We hanteren aangepaste prijzen. Check de beschikbaarheid van refurbished exemplaren bij ons.

OP MAAT

Naast de standaardformules zijn er uiteraard ook oplossingen op maat van jouw organisatie. Wil je The CUBE aankopen of leasen maar heb je nood aan enkele extra’s, dan kan je het bestaande pakket uitbreiden met onderstaande modules (we stellen graag in overleg samen het pakket samen):

  • Teambuilding/beweegsessies met gebruik van THE CUBE 

  • Opzetten van een gezondheidsbeleid binnen je organisatie  

  • Opzetten van een netwerk van gezondheidsambassadeurs die het beleid binnen je organisatie mee uitdragen

Druk - EKIEP -9415-4_edited_edited_edited.jpg
Formules: Producten
bottom of page